Aprikosenkernöl,Arganöl,Argan,Arganoel,Avocadoöl,Babassuöl,Babassufett,Borretschöl,Chiaöl,Distelöl,Erdnussöl,Granatapfelkernöl,Hagebuttenkernöl,Hanföl,Haselnussöl,Himbeerkernöl,Holunderkernöl,Johannisbeerkernöl,Jojobaöl,Kaffeebohnenöl,Kakaobutter,Kokosnussöl,Kokosnussfett,Kürbiskernöl,Leinöl,Leindotteröl,Macadamianussöl,Maiskeimöl,Mandelöl,Mariendistelöl,Mohnöl,Nachtkerzenöl,Olivenöl,Palmöl,Palmfett,Perillaöl,Rapsöl,Rizinusöl,Sanddornfruchtöl,Sanddornkernöl,Schwarzkümmelöl,Sesamöl,Sheabutter,Sojaöl,Sonnenblumenöl,Traubenkernöl,Walnussöl,Weizenkeimöl
register

Kokosnussfett

Synonyme / Sprachen:
Kokosnussfett, coconut fat, graisse de coco, grasso di cocco, grasa de coco, кокосовый жир
 
Inhaltsstoffe (INCI):
COCOS NUCIFERA OIL, CAS: 8001-31-8, EINECS: 232-282-8
 
Beschreibung:
Folgt.
 
Anwendungen:
Folgt.
Spezifikation
Sicherheitsdatenblatt
Produkt kaufen